Nieuws

Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderboekenweek in Bibliotheek Utrecht

oktober 6 - oktober 17

De bieb is natuurlijk de leukste plek om de Kinderboekenweek te vieren. Dit jaar is het thema ‘Worden wat je wil’. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, jij kunt worden wat je wil. Ben jij ergens goed in? Of weet je dat nog niet? Ontdek in de bieb wat jij wil worden. Laat je inspireren door alle boeken uit de bieb. En doe mee met een van de talentenworkshops!

In iedere bieb zitten twee specialisten voor je klaar tijdens de talentenworkshops. Zoals reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge met slang of schrijver Ilona de Lange van de boeken ‘Miljonairskind’. Bekijk op bibliotheekutrecht.nl/kinderboekenweek welke gasten en welke workshops er in jouw eigen bieb zijn. Van smulpaap tot dingenzoeker, naast alle workshops is er ook een speurtocht en kinderboekenruil. Vergeet je boek dus niet!

En er is nog meer… de talentenfluisteraar komt ook langs, ontdek in een 1-op-1 gesprek wat jouw talenten zijn. Bouw net als een uitvinder een kettingreactie of photoshop jezelf de toekomst in.

De knallende afsluiter is het grootse Talentenfeest in Bibliotheek Neude.

Deel deze pagina:

Gegevens

Begin:
oktober 6
Einde:
oktober 17

Organisator

Bibliotheek Utrecht
Telefoon:
030 286 1800
E-mail:
c.van.der.schaaf@bibliotheekutrecht.nl
Site:
www.bibliotheekutrecht.nl

Locatie

Bibliotheek Utrecht
Neude 11
Utrecht, 3512AE Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.bibliotheekutrecht.nl/neude.html