KIANA DRAGANOV – 8 JAAR

‘Door het lezen van boeken word ik creatief. Als je namelijk een verhaal leest, kan je zelf verzinnen hoe het er uit ziet. Het liefst lees ik spannende boeken waar veel avontuur in zit. Als het spannend is dan wil je maar door blijven lezen, omdat je zo graag wilt weten hoe het verder gaat. Dan blijf je maar nieuwe hoofdstukken lezen en dan vliegt de tijd voorbij. Ik vind het fijn om in de Bibliotheek te zijn. Je kunt daar lekker door alle boeken heen bladeren, er is zoveel om uit te kiezen en ik lees ook graag allerlei verschillende boeken. Veel van de boeken die ik lees komen uit de Bibliotheek. Ik laat me vaak boeken aanraden door vriendinnen. Ook vertelt de kaft mij vaak al of ik het boek leuk ga vinden. Omdat ik veel genres leuk vind, heb ik ook genoeg leesvoer. Mijn liefde voor lezen kwam al toen ik heel jong was. Mijn ouders lazen mij altijd veel voor. Toen ik zelf kon lezen ben ik niet meer gestopt.’

Recensies van Kiana

Dit is een heel leuk en spannend boek met veel mysteries, dat gaat over twee beste vrienden, Thijs en Lotte, die juf Braaksel van hun school proberen te verjagen. En het blijkt dat de ouders van Thijs een geheim voor hem verbergen.

De Tekeningen passen goed bij het verhaal. Het is tot het eind van het verhaal spannend wat het gaat gebeuren en het verhaal is zo geschreven dat je aan het begin van het boek niet weet hoe het zal eindigen.

  • Foto: Annemarie Terhell

  • Bron: TINA Magazine

Deel deze pagina: