Nomineren kon t/m 19 april.

Wie wordt jeugdspecialist van het jaar?

De beste jeugdboekenspecialist weet alles over kinderboeken, houdt de collectie op peil en zorgt voor een uitdagende en veilige leesomgeving voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deze bevlogen jeugdspecialist verdient een prijs: de NBD Biblion Jeugspecialist 2020!

Ken jij zo’n topper?

Collega’s uit de bibliotheekwereld kunnen een collega opgeven voor de NBD Biblion Jeugdspecialist die echt een kei is op het gebied van kinder- en jeugdboeken. Een held in het bevorderen van leesplezier bij kinderen door bijvoorbeeld trainingen in 21e-eeuwse vaardigheden of Fablabs.

Ken jij een zo’n topper van een jeugdbibliothecaris, leesconsulent, leescoach, educatiemedewerker of iemand die geweldige activiteiten kan organiseren, waardoor de bibliotheek voor alle kinderen relevant en interessant blijft? Meld deze collega dan snel aan!

Je hebt tot 19 april 2020 de tijd om jouw nominatie in te dienen. Op 25 mei zal de Top 3 bekend zijn. De uiteindelijke winnaar wordt op 24 juni bekend gemaakt tijdens de uitreiking van Kinderjury. De winnaar neemt naast de titel NBD Biblion Jeugdspecialist ook een geldprijs in ontvangst van € 500,-  te besteden aan een project binnen de bibliotheek die de jeugdafdeling ten goede komt.

De jury bestaat uit :

  • Eva Orta (Dok Delft)
  • Karen Bertrams (Collectie & Lezen, Probiblio)
  • Vera Wieringa (Product Owner Jeugd, NBD Biblion)

 

Deel deze pagina: