Open samen met alle scholen in Nederland de Kinderboekenweek!

Dit jaar zal de Kinderboekenweek voor het eerst met alle scholen tegelijkertijd geopend worden! Op 30 september vanaf 10:00 uur kun je met de hele klas de feestelijke opening live volgen op www.kinderboekenweek.nl of via Facebook.

Het is een programma dat je niet wilt missen!

Speciaal voor alle kinderen in Nederland zal Kinderen voor Kinderen optreden met het Kinderboekenweeklied. Dansen en zingen jullie mee?

Kijk hier alvast de videoclip om het dansje te oefenen en de tekst helemaal uit je hoofd te leren. https://youtu.be/e1X1D48H8uM

Het programma duurt van 10.00 uur tot ongeveer 10.40 uur en wordt gepresenteerd door Anne Appelo en Ridder van Kooten.
Naast het optreden van Kinderen voor Kinderen zie je Arend van Dam en Mylo Freeman en de winnaars van De Gouden Griffel en Het Gouden Penseel. ?

​​Ook Gary Northfield, de schrijver en tekenaar van de boeken over Julius Zebra komt speciaal voor de Kinderboekenweek naar International Literature Festival Utrecht – ILFU in Nederland en wordt tijdens de opening geïnterviewd.

Laat weten dat je meekijkt!

We willen graag alle mooie kostuums en de versierde klassen zien. Deel daarom een foto van de klas via @Kinderboekenweek of mail ons via: kinderboekenweek@cpnb.nl.

Tot 30 september!

Deel deze pagina: