XIAO SONG BOERS – 11 JAAR

‘Ik pak liever een spannend boek dan dat ik achter de PlayStation zit. Lezen maakt me rustig, daarom lees ik het liefst ’s avonds voordat ik ga slapen. Verhalen waar niet te veel plaatjes in staan, want die vind ik soms afleidend. Mijn ouders lazen mij toen ik jonger was heel veel voor, daarom lees ik zelf nu ook bijna elke dag. Thuis hebben we veel boeken staan, maar als het kan zoeken we ook nieuwe boeken uit in de Bibliotheek. Verhalen die vol fantasie zitten lees ik het liefst, of juist boeken die over de geschiedenis gaan. Dat vind ik interessante onderwerpen waar veel in gebeurt. Ik zou iedereen de Waanzinnige boomhut-serie aanraden, omdat de serie niet alleen grappig is maar ook heel veel fantasie heeft. Vaak lees ik verschillende boeken door elkaar, omdat ik overal geïnteresseerd in ben. Als ik een boek gekozen heb, dan heb ik het liefst een dik boek omdat ik daar langer mee kan doen. Het verhaal blijft dan ook langer in je hoofd zitten.’

Recensies van Xiao Song

Plus en min
+ Sterk verhaal
+ Verassend
+ Spannend
+ Aantrekkelijk
+ Leerzaam
+ Avontuurlijk

– Soms onduidelijke of lange zinnen

– Soms moeten ze “moeilijk” doen [Sofya, Ammar, Aleks etc.…]

– Er gebeurt erg veel tegelijk

– Moeilijk beeld bij de tekst [voor sommige erg lastig om het te begrijpen]

  • Foto: Annemarie Terhell

Deel deze pagina: